220710 Igår var vi på SKK hundutställning i Alfta och ställde ut Sookie som är 10,5 år. Hon fick ck och blev BIR och bästa veteran, så hon fick springa i både BIG final och BIS veteran finalen. Så roligt att det går så bra för en sådan gammal hund. Hon är verkligen i fin form nu vår "gammel-hund".

220603 Devon Rex kull planeras. Mer info under planer. Lilla Joy har tävlat rallylydnad fortsättnngsklass och fått kvalificerande resultat:

220501 Tyvärr var Vega tom. Hon kommer paras igen nästa löp. Frigg däremot är dräktig och kommer få valpar hos sin uppfödare Åsa på kennel Björabäckens. Vi har varit på medlemsmöte på Järvsö BHK och fått finfina priser. Sookie fick vandringspriset för Årets Utställningshund och Joy och Frigg fick priser för sina rallylydnadstitlar.

 

220128 Nu har fler kattungar flyttat och allt har fungerat superbra. Så glad och tacksam för så fina små rapporter från kattköparna. Nya bilder på lilla Nelson som är så otroligt söt.


Hayley och Nelson

220109 Idag har Esther & cavalierna och Anna & Frigg medverkat i en instruktionsfilm som handlar om inkallning som kommer ges ut av SBK. Roligt att våra hundar fick vara med! Det blir spännande att se resultatet någon gång i februari. Idag har resten av L3 kullen flyttat och vi önskar dom stort lycka till! Båda flyttar många mil härifrån och vi håller tummarna för att bilresan flyter på bra.

220105 Idag blev alla katter i L3-kullen, som är döpta efter låttitlar, besiktade ua. Två av dem har flyttat och vi önskar dom stort lycka till i deras nya hem med andra Devon Rex kompisar.

211231 Ännu ett år är nu strax till ändå, ett år som både innehållit sorg och glädje. Här i dessa nyårsord kommer jag endast att nämna det vi gläds åt tävlingsmässigt med hundarna. Inga katter har varit på utställningar. Det har inte varit så många tävlingar eller utställningar pga covid 19.  Joy, Vega och Frigg har genomfört BPH och har känd mental status, samtliga helt skottfasta. Joy har debuterat i rallylydnad och lyckats få titeln RLD N. Frigg har tävlat rallylydnad, fått titeln RLD F och två kvalificerande resultat i avanceradklass. Hon har även lyckats hamna på pallplats flera ggr. Polly har tävlat agility KM och kommit på pallplats 3.

Det hanns även med någon enstaka hundutställning med fina resultat. På inoff blev Pepita Bästa Veteran, Joy BIR och BIG 2, Frigg BIR. Frigg har fått excellent på officiell utställning och 3 ökk. Sookie har blivit BIR, BIS 2 veteran och BIS 1 veteran på officiella utställningar. Vilken stjärna gammeltanten är!

Nu ser vi fram emot ett glädjefyllt 2022! Ta hand om varandra och lev livet fullt ut. Du vet aldrig när det tar slut.

Här hittar ni äldre nyheter. Vill du spana in riktigt gamla nyheter så finns det här: 171230-121230